El sector turístic de la Costa Brava Centre preveu que l’ocupació pot superar el 60% durant aquest pont de les compres de Nadal

Entre aquest dijous i dissabte a la nit es registrarà la punta de reserves

La Unió d’Hoteleria i Turisme de la Costa Brava Centre, que agrupa més de 400 establiments del nostre territori, pronostica que durant aquests dies el nivell d’ocupació pot arribar a superar el 60% de les places hoteleres cobertes, especialment, en els principals eixos comercials de la zona i que agrupen una major oferta turística com és Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

L’inici de la temporada d’esquí i el temps, que de moment està essent bo, són dues variables que influeixen decisivament en les reserves als municipis costaners, en una època on una part dels empresaris decideixen tancar els seus negocis i la Costa Brava Centre es troba en temporada baixa.

Des del sector pronostiquen que els nivells màxims d’ocupació arribaran entre aquest dijous i dissabte a la nit perquè els nens no fan classe, moltes famílies fan pont i faran escapades de curta i mitjana durada a casa nostra per fer les tradicionals compres de Nadal i gaudir de les activitats de les Festes. El principal client d’aquestes dates és el públic català i espanyol i moltes famílies decideixen fer la seva reserva a última hora.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.