El Complex Esportiu Riembau de Platja d’Aro celebra aquest dissabte una jornada de portes obertes per presentar diverses novetats

La jornada s’allargarà dotze hores consecutives i s’han programat activitats gratuïtes

El Complex Esportiu Riembau, aquesta temporada, ha renovat i ampliat la seva oferta d’activitats i d’equips. Per presentar aquestes novetats a tothom, aquest dissabte, entre les nou del matí i fins a les nou del vespre, celebrarà una jornada de portes obertes.

També s’han programat activitats gratuïtes com ara sessions de Pilates, indoor cycling, aquagym terapèutic, body combat i box funcional. Conjuntament amb el Centre Mevis, també es posarà a la pràctica la nova filosofia del Complex Esportiu Riembau ‘Jo sóc 360a ACTITUD… i tu?’ que permetrà als visitants realitzar una visita individualitzada per a definir un pla de treball personalitzat i una primera sessió pràctica gratuïta. Les inscripcions es poden formalitzar trucant al 972.82.57.82 o passant per les instal.lacions del complex que estan situades al carrer Santiago Rusiñol s/n.

23275714_2211097642241976_7919931122513335416_o_opt

A l’àmbit de les millores tècniques, el centre s’ha dotat d’equips d’última generació en cardio, musculació i fitness.

Des del Complex Esportiu Riembau, un referent de l’esport i el benestar personal a la Vall d’Aro en els darrers 27 anys, també recomanen assistir a les jornades i les activitats amb la parella, amics i família per a gaudir de més avantatges i una experiència encara més completa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.