150 voluntaris de Castell-Platja d’Aro participaran demà i dissabte al Gran Recapte d’Aliments 2017

13 establiments de la població acolliran els punts de recollida

La regidoria de Benestar Social i Salut Pública fa un balanç molt positiu del nombre de persones que s’han inscrit perquè, com a mínim, es necessitaven 130 voluntaris per cobrir els diferents torns i les dues jornades del gran recapte. Si no hi ha baixes d’última hora, hi participaran 150 voluntaris amb perfils molt diferents com jovent, famílies, persones grans, etc.

Aquest dijous ja s’han començat a instal.lar els punts de recollida als diferents supermercats que participaran en el gran recapte i la recollida es farà demà i dissabte, dins l’horari comercial de cada establiment. Els voluntaris, dividits en torns de matí i de tarda, lliuraran als clients una llista dels aliments que poden aportar (preferentment amb una caducitat la més llarga possible), una bossa per introduir als aliments i faran tasques de sensibilització. Cada punt de recollida també disposarà d’unes cistelles de cartó per ordenar i guardar els articles aportats.

fullsizerender-1_opt1

Els aliments bàsics que es recullin (per exemple, oli, llet, farina, pasta, tonyina, sucre i llegums) es destinaran al Banc d’Aliments del municipi i permetrà ajudar a les persones i famílies amb menys recursos de la població en els pròxims mesos. Segons l’experiència d’altres anys, el volum d’aliments recollits permet garantir el cobriment de les necessitats d’uns sis mesos i el següent semestre (de juny a finals d’any) es cobreix amb el recapte d’estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.