Castell-Platja d’Aro acollirà la gran final del tercer campionat de robòtica lliure, RoboCAT, a la primavera

Més de 300 concursants catalans de totes les edats participaran en la tercera edició de l’esdeveniment que començarà a l’abril

Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Platja d’Aro seran les cinc seus on es disputarà la pròxima edició de la RoboCAT, la competició de robòtica que organitza l’associació El Racó dels Robotaires.

Les principals capitals catalanes acolliran les fases territorials i l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, el dissabte, 5 de maig, acollirà la gran final amb la participació dels trenta equips que hagin superat les fases territorials. L’any passat, el centre platjarenc també va acollir la fase decisiva del torneig. Un fet que, sense dubte, és el reconeixement a l’excel.lent trajectòria dels equips de robòtica a l’escola a diferents competicions nacionals i internacionals han convertit el centre en un referent en el món de la robòtica escolar.

Tal com han explicat des de l’Associació El Racó dels Robotaires, formada per un grup d’estudiants gironins ‘la RoboCAT s’està consolidant com el campionat de robòtica de Catalunya i una eina per fomentar i fer assequible el món de la tecnologia a tota la ciutadania’.

IMG_0430_opt
L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, a la presentació de la RoboCAT 2018

El campionat es divideix en les categories de primària, secundària i adults i, aquesta tercera edició, estarà dedicada al patrimoni natural i culturals de la comarca de La Garrotxa. És a dir, que el camp de joc on competiran els equips inclouran elements i obstacles vinculats a la terra dels volcans com la Fageda d’en Jordà, els fesols de Santa Pau, la Ratafia, el pont romànic de Besalú i el volcà de Santa Margarita. L’any passat, el camp de joc estava inspirat en el món delineà.

Les inscripcions pel campionat es tancaran el 28 de febrer i ja s’hi han inscrit vint-i-cinc equips d’arreu de Catalunya. Els organitzadors esperen un augment important de les inscripcions respecte a les dues primeres edicions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.