Més d’un centenar d’establiments de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro participaran en el Black Friday amb descomptes de fins al 30%

Durant aquesta setmana, diferents firmes i cadenes ja ofereixen promocions

A partir de demà i fins diumenge, més d’un centenar d’establiments de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, activaran diferents descomptes en un ampli ventall d’articles i productes. El president de l’entitat, Salvador Giraut, preveu que els descomptes d’aquest Black Friday aniran, de mitjana, fins al 20 o 30%, en funció de l’article i la botiga, i els establiments adherits a la campanya es podran identificar amb uns cartells on els comerciants anunciaran les seves promocions.

La ràpida consolidació del Black Friday ha revolucionat diferents sectors, especialment el comercial, i ha provocat l’avançament del començament de la campanya de Nadal. Pels clients que busquen millors preus, el Black Friday ha esdevingut una magnífica avantsala a les tradicionals Rebaixes d’hivern. I pels comerciants, habitualment, les vendes del mes de novembre eren molt fluixes i amb el nou fenomen importat dels Estats Units les dades de negoci han millorat bastant.

IMG_6067_opt

Malgrat que l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro ha volgut mantenir l’essència del Black Friday, de concentrar els descomptes entre el darrer divendres del mes de novembre i les hores posteriors (tal com passa als Estats Units), durant aquesta setmana altres firmes comercials presents al municipi ja han exhibit als seus aparadors diferents descomptes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.