Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Contra la Violència Envers les Dones amb una setmana plena d’activitats a diversos espais del municipi

El Dia internacional contra la violència de gènere es commemora el 25 de novembre

Sota el lema ‘Estima’m de valent. Tracta’m igual!’, fins diumenge s’han programat una desena d’activitats organitzades per la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària, la regidoria de Benestar Social i la Comissió d’Igualtat.

A la Biblioteca Mercè Rodoreda, aquesta tarda, es farà la presentació del llibre ‘Diario de una mujer maltratada’ a càrrec de la seva autora, Sònia Fuentes. La mateixa biblioteca ahir va acollir el lliurament dels premis de la segona edició del Concurs de Fotografia Contra la Violència de Gènere.

Entre demà i diumenge, una carpa de sensibilització també visitarà diferents espais del municipi com la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro (demà a la tarda), el Mercat Municipal de Platja d’Aro (divendres), la Plaça de l’Ajuntament (dissabte) i la Plaça Sant Pol de S’Agaró (diumenge). Els responsables de la carpa distribuiran braçalets i globus commemoratius i hi haurà un photocall.

IMG_6063_opt
El Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Demà i divendres, a la tarda, el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro celebrarà un parell d’activitats de conscienciació.

I dissabte a la tarda, coincidint amb el Dia Contra la Violència Envers les Dones, la Sala d’Actes de l’Ajuntament acollirà una obra de teatre, una projecció de curtmetratges, una conferència, la lectura del manifest i un pica-pica.

Diverses entitats del municipi participen en l’organització i conducció de totes les activitats com l’Associació de Dones del Món, l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, la Biblioteca Mercè Rododera, l’Associació d’Empresaris de S’Agaró, l’Associació de Gent Gran de la Vall d’Aro i S’Agaró i l’Associació de la Gent Gran de Platja d’Aro. La Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Línia d’atenció a les dones en situació de violència (el telèfon 900.900.120) també hi donen suport.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.