Un concert de Cris Juanico i la tradicional encesa dels llums de Nadal obriran aquest dissabte la campanya de Festes a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

També es presentarà la segona edició del Gran Sorteig de Nadal que inclou un cotxe entre els premis.

Tot a punt perquè aquest dissabte, a partir de dos quarts de set de la tarda, s’il.luminin totes les avingudes, carrers i altres espais de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb els llums de Nadal.

Un any més, el consistori platjarenc ha organitzat un acte multitudinari i gratuït amb música en directe a l’Avinguda de S’Agaró per donar la benvinguda a les Festes. El cantant menorquí, Cris Juanico, i la seva gira ‘Un Món de Nadales’ donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb un concert per a tota la família.

Les autoritats locals també protagonitzaran el moment més màgic de la tarda prement el botó que encendrà els milers de Leds que guarneixen el cel de la població des de fa dies i també es presentarà el Gran Sorteig de Nadal que, donarà l’oportunitat als clients dels comerços locals, la possibilitat de guanyar un Toyota Aygo, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d’euros en regals en joc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.