Defensa personal, activitats gastronòmiques i diversos cursos són principals propostes de l’Àrea de Joventut de Castell-Platja d’Aro pels pròxims 3 mesos

Les inscripcions ja estan obertes

L’Àrea de Joventut municipal ja té a punt del programa d’activitats pel pròxim trimestre, que es complementa amb diferents serveis que s’ofereixen tot l’any com el Punt d’Informació Juvenil (obert de dilluns a divendres al matí i a la tarda) o l’Espai Jove (que funciona entre setmana, només a la tarda) amb activitats lliures o dirigides pels professionals de l’àrea i col.laboracions externes. Els joves també disposen d’assessorament i acompanyament per a la recerca de feina, un hort ecològic jove a la finca d’horts ecològics municipals i els professionals de la regidoria fan accions de difusió a l’IES Ridaura. La gran majoria d’aquests espais i serveis es concentren al Palau d’Esports i Congressos.

Un programa amb propostes molt diverses

La programació específica de cursos i tallers pels pròxims 3 mesos (de mitjans novembre a finals de gener), inclou sessions per aprendre tècniques de defensa personal, tastos de cerveses i de vins (oberts a majors de 18 anys), un curs de manipulador d’aliments i al.lèrgens, un curs de monitor/a de lleure (dirigit a majors de 18 anys) i un curs d’elaboració de cupcakes i cookies.

En funció de l’activitat, varia el lloc on es realitzarà, les dates i el preu. Presentant el Carnet Jove Municipal en el moment de formalitzar la inscripció, s’aplicarà un 50% de descompte en el preu de les sessions de defensa personal, tast de vins i cerveses o taller d’elaboració de cupcakes i cookies. I els joves que presentin el seu carnet per apuntar-se al curs de manipulador d’aliments i al.lèrgens i de monitor/a de lleure tindran l’accés gratuït. Totes les propostes tenen places limitades.

Podeu consultar els detalls de tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.