El sector turístic de la Costa Brava Centre distingeix la Policia Local de Castell-Platja d’Aro amb el Diploma de Qualitat 2017 després de convertir-se en la primera Policia Local de les comarques de Girona en aconseguir la prestigiosa certificació de sistemes de gestió de qualitat ISO

Dijous el cos policial rebrà el distintiu durant el lliurament dels premis Timons 2017

La distinció li hi ha concedit la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, que agrupa més de 400 empreses del sector turístic de casa nostra. Un reconeixement que s’emmarca dins dels actes de la 37a Festa del Gremi d’Hostaleria que es duran a terme dijous i culminaran amb el sopar de lliurament de diferents guardons a entitats i persones vinculades al sector.

L’Ajuntament i el cap de la Policia Local, David Puertas, es mostren molt satisfets amb la concessió del Diploma a la Qualitat 2017 ‘perquè és un reconeixement a cinc anys d’esforç del cos policial per implantar uns serveis, protocols i estructures de funcionament que permetin oferir un servei de màxima qualitat als ciutadans i en l’àmbit intern’, ha explicat, David Puertas.

IMG_1156_opt

El procés per complir els exigents requisits de la Norma UNE EN ISO 9001:2015 en els serveis d’Àrea Tècnica, Seguretat Ciutadana i Trànsit, i Àrea de Proximitat i Medi Natural, es va posar en marxa fa un any i mig. A començament del mes de setembre, durant un parell de jornades, el cos policial va superar les auditories necessàries per obtenir la prestigiosa certificació. Actualment, és la primera Policia Local de les comarques gironines que disposa d’aquest segell de qualitat. A l’àmbit català, només hi ha quatre o cinc Policies Locals que disposin de l’acreditació. En paral.lel, a finals de setembre, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró també va rebre la certificació SICTED, de compromís de qualitat turística.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.