Castell-Platja d’Aro celebra aquest diumenge la 30a edició de la Marxa dels 20 km

L’itinerari es pot fer caminant o corrents i ja s’hi han inscrit més d’una seixantena de persones

Els participants sortiran i acabaran La Marxa dels 20 km al Palau d’Esports i Congressos. El recorregut té uns 300 metres de desnivell i 30% passa per trams asfaltats i la resta per a camins i corriols. Els que facin la prova caminant sortiran a les vuit del matí mentre que els corredors sortiran una hora més tard. Les inscripcions en línia es van tancar ahir amb seixanta-cinc inscrits.

Una estona abans de començar la marxa, també es podran formalitzar les inscripcions al mateix Palau d’Esports i Congressos, a un preu de 15 euros, mentre hi hagi dorsals disponibles que es podran recollir entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou del matí. La inscripció inclou l’assegurança, servei de dutxes, guarda-roba, un obsequi i avituallament al final de la marxa. L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys i els menors d’edat han de presentar autorització expressa del pare, mare o tutor legal.

La Marxa dels 20 km, que arriba a la trentena edició, tancarà la Lligueta Running Vall d’Aro 2017 a la qual han participat, fins ara, 300 persones. També hi han premis pels millors classificats de cada categoria.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.