L’Escola d’Hivern de Castell-Platja d’Aro ha començat les sessions formatives aquesta setmana amb una cinquantena d’alumnes inscrits

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa gratuïta dirigida a empresaris i treballadors

La principal novetat d’aquesta segona edició és la posada en marxa d’un programa formatiu dirigit a professionals de l’àmbit de la restauració. La proposta ha tingut molt bona acollida i s’hi han inscrit una trentena de persones. L’altre programa que ofereix  l’Escola d’Hivern se centra en el sector comercial i s’hi han apuntat una vintena de persones més. Les sessions s’imparteixen a la Sala d’Actes del consistori, prèvia inscripció i amb places limitades.

Cada programa consta de cinc mòduls impartits per a centres vinculats al món universitari com l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme Sant Pol (centre adscrit a la Universitat de Girona) i ESCODI-Escola Universitària de Comerç.

IMG_5556_opt

En el programa destinat a la restauració s’aborden aspectes com assolir un servei cinc estrelles, la construcció d’equips d’alt rendiment, tècniques per a millorar la vàlua que percep un client, la comercialització de restaurants i banquets i el Revenue Management  per a restaurants. Podeu trobar més  informació aquí.

En el programa destinat al comerç s’analitzen aspectes com el vincle entre les emocions i les compres, les tendències, treure més profit de les xarxes socials o la gestió i les dades com a eines per a la presa de decisions. Podeu trobar més informació aquí.

PIMEC-NOU_opt (1)13087386_628889920595000_4623405773352185792_n_opt

ARO impulsa i PIMEC també han programat a finals de novembre el curs gratuït ‘Gestió de tresoreria’, amb prèvia inscripció. Es treballaran conceptes bàsics de tresoreria, instruments bancaris i financers, càlculs financers, cash-flow i casos pràctics.

L’Àrea municipal de Promoció Econòmica ha anunciat que l’any vinent tornarà a repetir el curs per aconseguir el Diploma d’Especialització en Habilitats Comercials en els Serveis Turístics, que es va oferir a la primera edició. La voluntat del consistori és repetir-lo cada dos anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.