El temporal de pluja i vent que travessa Catalunya en les últimes hores ens deixa l’episodi més plujós, com a mínim, dels últims 3 mesos a la Vall d’Aro

El temporal de pluja i vent que va arribar ahir al vespre ja acumula, només aquest dijous, 36.3 mm de precipitació, segons dades de l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro

Segons els registres automàtics que facilita l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro, que pertany a la xarxa d’estacions del Servei Meteorològic de Catalunya, les darreres hores han estat les més plujoses de, com a mínim, els darrers 3 mesos.

Entre aquest dimecres al vespre i, sobretot, la matinada d’avui dijous, s’han acumulat a casa nostra prop de 50.0 mm (10.8 mm corresponen als registres d’ahir al vespre).

Feia molts dies que no plovia tant. Agafant de referència l’últim trimestre, ha plogut a la zona vint-i-sis dies i el dia més plujós, fins aquest dijous, havia estat el 9 de setembre amb 13.9 mm. I dels vint-i-sis dies que ha plogut, des del 19 de juliol, la gran majoria han registrat una pluja insignificant.

El temporal de les últimes hores també s’ha acompanyat de ratxes de vent fortes. Segons l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro, la ratxa més forta ha arribat als 24.5 km/h.

Segons les previsions per a les pròximes hores pot continuar plovent, a estones amb molta intensitat, fins passada la mitjanit. Es poden repetir episodis de tempesta a primera hora d’aquest matí, al migdia i a la nit. El vent pot arribar als 22 km/h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.