Castell-Platja d’Aro estrena aquest cap de setmana una nova ruta de tapes amb la participació d’una dotzena d’establiments

Tots els establiments adherits a la campanya oferiran una tapa i una consumició per 3,50 €

A partir demà i fins al 26 de novembre, el municipi estrena una nova proposta gastronòmica. ‘Tardor de Tapes’ compta amb la participació d’una dotzena d’establiments de restauració de Platja d’Aro que oferiran sorprenents creacions per a tots els gustos. Cada local oferirà una tapa diferent i el preu, a banda de la tapa, també inclourà una copeta de vi, canya o aigua. Tot per 3,50 €.

Sin título_opt

La ruta inclou una carta de possibilitats gastronòmiques molt ampli com Empanada argentina; Fiocchi de pera amb gambes; Ous estrellats amb paleta ibèrica; Escalivada d’anxoves amb formatge de cabra; Mini Bikini El Cisne; Mini entrepà de tonyina especial; Salmó fresc marinat amb formatge cremós, cogombre i mostassa dolça; Llàgrimes de pollastre amb tàrtar thegrillbb; Llimona merengada amb salsa d’alfàbrega i bergamota; Mini burger Black Angus; Edamamen amb nigiri de salmó; i Dúo criollo (xoriç i morcilla).

mapa_opt

Els restaurants adherits són: The Grill BB, DBurguer, El Cisne, Bar Bona, Catalina, Lizarran, DGust, Pizzeria La Riera, La Tablita, Aradi, Sushi d’Aro i Bon Dia. L’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Platja d’Aro i Aro impulsa també promouen la iniciativa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.