120 aficionats i professionals de la fotografia s’han citat a Platja d’Aro el cap de setmana per participar en les activitats de les IV Jornades Fotogràfiques del municipi

La quarta edició del Concurs de projectes fotogràfics Educant la Mirada també ha rebut més de 500 treballs d’una cinquantena de països

L’Associació Fotogràfica Educant la Mirada, el consistori i la Biblioteca Mercè Rodoreda han organitzat, per quart any consecutiu, les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro que amb el pas del temps s’estan consolidant com un esdeveniment de referència.

Les jornades han consistit en un concurs internacional de projectes fotogràfics i la celebració de cinc tallers amb fotògrafs professionals al municipi.

201710 JFPA-029_opt

120 participants en els Workshops del cap de setmana

Les sessions han anat a càrrec de cinc fotògrafs professionals i de prestigi vinguts de Barcelona, Leon, Madrid i Girona. Els tallers s’han celebrat a diversos espais exteriors i equipaments del municipi i ha permès als participants aprendre i compartir experiències. La principal novetat d’aquesta edició ha estat que s’ha ofert una formació més intensa. Entre els aspectes que han tractat hi ha hagut la creació i suport de projectes personals, el reportatge humanista d’autor, la reflexió fotogràfica o la fotografia de natura.

201710 JFPA-034_opt

Prop de 6.400 fotografies en el concurs internacional

El concurs de projectes fotogràfics Educant la Mirada 2017 també ha tingut una alta participació amb projectes procedents d’arreu del món. En total s’hi han admès 518 projectes i un conjunt de 6384 imatges acompanyades de textos. Hi han participat 425 autors de 52 països.

El primer premi ha anat a mans de la barcelonina, Ginebra Peña Gimeno, per l’obra ‘Mi padre por un rato’ i el segon premi ha estat per Nguyen Vu Phuoc, de Vietnam, per l’obra titulada ‘After the War’. A més, s’han concedit diferents accèssits.

201710 JFPA-006_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.