Castell d’Aro acull aquest vespre un acte de commemoració dels 77 anys de l’afusellament del President, Lluís Companys

L’acte l’ha convocat la secció local d’ERC i reuneix prop de 150 persones

La Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro acull, des de les vuit, l’acte de commemoració dels setanta-set anys de l’execució del President, Lluís Companys, en mans de les tropes franquistes al castell de Montjuïc de Barcelona. L’homenatge de Castell d’Aro, en els darrers anys, ha esdevingut l’acte central i més nombrós de les commemoracions que es fan al Baix Empordà perquè aplega membres d’ERC, d’altres formacions polítiques del municipi, càrrecs polítics d’arreu de la comarca i veïns.

200882224_Unknown_opt

L’acte l’ha obert la projecció d’un vídeo i la benvinguda als assistents del president de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Robert Rodríguez. Tot seguit, ha intervingut, Assumpta Montellà, l’autora de “La maternitat d’Elna”, i tancaran els parlaments Montse Rovira i Estel Rodríguez, membres de la secció local. També estava prevista la intervenció del filòsof i eurodiputat d’ERC, Josep Maria Terricabras, però finalment no hi pot participar.

Com és tradicional, a banda dels parlaments, l’acte inclou una ofrena floral al bust de Lluís Companys, el llançament d’unes salves d’honor, el cant de l’himne d’Els Segadors i un aperitiu a la cloenda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.