22.000 persones han visitat la 30a edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, una xifra que representa un increment de visitants respecte a les últimes edicions

L’Oktoberfest es va cloure ahir a la nit després de cinc dies d’intensa activitat

El balanç de la trentena edició de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro és molt positiu perquè s’ha superat la xifra de visitants dels darrers anys gràcies, en bona part, al bon temps i la coincidència de la celebració amb el pont. Segons dades facilitades pel consistori, enguany l’han visitat unes 22.000 persones, que representa un increment d’unes 2.000 persones, respecte a les últimes edicions.

La Festa de Tardor del municipi va obrir portes el dimecres al migdia, poques hores abans de la tradicional punxada del primer barril a càrrec de les autoritats locals i que també va ser multitudinària. L’afluència de públic ha estat molt alta cada dia, especialment, a partir de mitja tarda i fins al tancament del recinte.

unnamed_opt

Desenes de marques de cervesa nacional, d’importació i artesanal

Els estands, regentats per establiments de la població, han ofert una trentena de marques de cervesa nacionals i d’importació així com una àmplia gamma de menjars. Per tercer any consecutiu, també s’ha de destacar la presència de diversos productors catalans de cervesa artesanal.

Les actuacions musicals a l’escenari i l’animació a peu de plaça, amb propostes per a tots els gustos, també han estat un dels plats forts de l’Oktoberfest 2017. També ha agradat molt la gerra commemorativa del trentè aniversari, un got de vidre del fabricant especialitzat Spiegelau.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.