Fins al 29 d’octubre es pot visitar al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro una seixantena d’obres de l’artista, Gil Granero

Dissabte a la tarda es va celebrar l’acte d’inauguració de la mostra

Les sales d’art del Castell de Benedormiens acullen, fins a finals d’octubre, l’exposició “Pell de pigments” de l’artista, nascuda a Barcelona, Gil Granero.

Un recorregut visual per les diferents etapes de la seva carrera artística que, Imma Gómez, de l’Associació Catalana de Crítics d’Art, defineix com “una lectura de la trajectòria de Gil Granero des dels seus inicis fins ara. L’obra de l’artista ha tingut sempre un fil conductor que ha anat lligant i mantenint amb elements recurrents d’una suite a l’altra. Les obres, d’una interpretació matèrica clarament expressada, relacionen
temàtiques que inicia amb objectes sobre la taula, suite astral, infantes, cavalls, on incorpora l’element esfèric, i ens duu a retrobar-la amb l’última sèrie de treball on apareix la imatge de les cúpules com a element central del discurs”.

“Una línia, una esfera, un objecte… qualsevol punt de reflexió que treballant-lo passa a expressar el concepte en una plasticitat plena d’intenció compositiva, que és el que fa que la seva obra sigui sòlida, coherent i potent”.

“Els poemes pintats, que es mostren en aquesta exposició, són d’una sotilesa de la lectura de l’imaginari molt notòria. En ells evoca la poesia d’autor i incorpora els seus elements, sempre suggeridors de reflexió, amb una sensibilitat digna de ser admirats amb molta cura”.

WhatsApp Image 2017-09-25 at 11_opt

Gil Granero va estudiar Belles Arts, Filosofia i Lletres. Va ampliar els seus estudis de gravat a Itàlia i Barcelona i ha exposat arreu del món.

L’exposició de Castell d’Aro es pot visitar els caps de setmana i festius de les 11 a les 13 h i de les 17 a les 19 h. L’Ajuntament també ha editat un catàleg commemoratiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.