Castell-Platja d’Aro dóna la benvinguda a la tardor amb un cap de setmana farcit de música, motor, esport d’alt nivell i molt més

La nova estació arriba aquest vespre a les 22.10 h i s’allargarà fins al 21 de desembre

La cinquena edició del Festisurf Costa Brava, la vintena edició del Retro Motor Ralf Kosidlo Platja d’Aro i el Torneig de Bàsquet on es veuran les cares el Barça Lassa i l’UCAM Universidad Club de Baloncesto són algunes de les activitats més destacades el primer cap de setmana de tardor al municipi.

21587419_1912361569029060_8129603171624266418_o_opt

Els concerts del Festisurf Costa Brava canvien d’ubicació davant la previsió de mal temps

La cinquena edició del festival abandona l’escenari habitual de la platja de Riuet per traslladar-se a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i esquivar la previsió de mal temps d’aquest dissabte. A partir de les vuit del vespre, el nucli castellarenc acollirà els quatre concerts gratuïts que posaran punt final a l’Estereofònics 2017, la marca de festivals d’estiu del municipi.

El cartell d’enguany inclou, com sempre, el millor surf-rock nacional i internacional amb les actuacions Los Tiki Phantoms, The Fuzillis, MFC Chicken i The Phantom Surfers. També hi haurà bar, food trucks i market.

Podeu trobar més informació aquí.

21105701_899063473580366_242020418754403290_n_opt

Una edició molt especial pel Retro Motor – Memorial Ralf Kosidlo que organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro

Aquest dissabte, el Retro Motor Ralf Kosidlo arriba a les dues dècades amb una salut de ferro.

Entre les nou del matí i les set de la tarda, l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro acollirà més de 10.000 metres quadrats d’activitats dedicades al món del motor i vehicles d’època. S’intal.laran un centenar d’estands de compra, vendre i d’intercanvi, es farà la tradicional Descarregada del Vehicle d’Època i, a la tarda, se celebrarà una concentració Classics Volkswagen Aircooled.

Podeu trobar més informació aquí.

torneig-basquet_opt

Bàsquet d’alt nivell al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Diumenge, a partir de les 12.30 h es disputarà al Palau d’Esports i Congressos el torneig de bàsquet Castell-Platja d’Aro amb la participació del Barça Lassa i UCAM Murcia. Les entrades costaran 5 euros per les criatures i joves d’entre 5 i 15 anys i 10 euros a partir de 16 anys. Els infants menors de 5 anys tenen l’entrada gratuïta.

Les portes del Palau s’obriran a les onze i, des del passat 7 de setembre, les 1.200 localitats que s’han posat a la venda ja es poden adquirir de manera anticipada a diferents establiments del municipi (Intersport, Mavericks Surf Shop, Photos Platja d’Aro, Perfumeria Vall, ESSE 22 i Can Bonini-Penya Blaugrana de Castell-Platja d’Aro). Les entrades es poden comprar en aquests establiments fins demà i, el mateix diumenge, a les taquilles del Palau d’Esports.

El partit forma part de l’estada de preparació que està realitzant aquesta setmana el Barça Lassa al municipi.

Si voleu més informació sobre aquestes i d’altres activitats podeu consultar la web turística del municipi aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.