La primera fase de les obres de reforma de l’estació de bombament d’aigües residuals de Sant Feliu de Guíxols, que també afecta el sistema de sanejament de Castell-Platja d’Aro, costaran 450.000 euros

El Consorci Costa Brava i l’Agència Catalana de l’Aigua redactaran i executaran l’actuació

L’estació de bombament central de Sant Feliu va entrar en servei fa més de 35 anys i recull totes les aigües residuals de la ciutat. Amb el pas del temps ha quedat obsoleta i s’han d’actualitzar els mecanismes per adaptar-los a la tecnologia actual i minimitzar les molèsties a l’entorn urbà.

Les millores previstes també afectaran el sistema de sanejament de Castell-Platja d’Aro.

Aquesta mesura, valorada en 450.000 euros, forma part d’un programa de set actuacions urgents que es duran a terme en els pròxims mesos a diferents municipis de la Costa Brava. Al Baix Empordà també es milloraran les condicions de qualitat de l’aigua a Palamós, Palafrugell, Calonge, Vall-llobrega i Mont-ras. Unes inversions que ascendeixen a més de 18 milions d’euros i promouen entre el Consorci Costa Brava i l’Agència Catalana de l’Aigua que han firmat un acord per a redactar els projectes i executar els treballs.

foto_1_opt
Imatge de l’acord entre el Consorci i la Generalitat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.