La recuperació de l’Escola de Bàsquet i unes sessions setmanals de psicomotricitat dirigides a infants són algunes de les principals novetats del curs esportiu a Castell-Platja d’Aro

Fins al juny s’han programat activitats per a totes les edats

Les activitats que organitza l’Àrea d’Esports municipal començaran la setmana vinent i les inscripcions estan en marxa des de fa dies, dins l’horari matinal, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Les tarifes oscil.len entre els 57 euros per a tot el curs i els 85 euros trimestrals, en funció de l’activitat.

Les principals novetats d’aquest curs són l’activació de dues sessions setmanals de psicomotricitat que s’anomenen “Barrufet” dirigides a infants d’entre 3 i 5 anys o la recuperació de l’Escola de Bàsquet adreçada a nois i noies d’entre 13 i 16 anys. Pel jovent també es posa en marxa “Jovesport” amb dues sessions cada setmana, al vespre, al Palau d’Esports i Congressos.

El programa Esportiu Municipal, en total, proposa una quinzena de propostes diferents que se sumen a l’àmplia oferta esportiva de la vintena d’entitats i associacions esportives que hi ha a la població en àmbits com el korfbal, natació, tenis, twirling, BTT o escacs.

Des del consistori organitzen activitats pensades per a totes les franges d’edat i, puntualment, amb la col.laboració d’altres ens públics. L’Escola de Vela, l’Escola Preesportiva i Esportiva, la Gimnàstica de manteniment i el Tao Ying són un bon exemple d’aquesta diversitat que podeu consultar aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.