Pràcticament el 100% dels alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro convocats a la vaga general estudiantil d’aquest dijous secunden la jornada de mobilització en defensa del referèndum de diumenge

El professorat no està convocat i la normativa dels centres de secundària tampoc permet seguir l’aturada als estudiants de 1r i 2n d’ESO

Al centre castellarenc estaven cridats a fer vaga uns 300 estudiants. Pràcticament el 100% han decidit secundar la crida feta pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) en defensa del dret d’autodeterminació del poble català, com a mostra de rebuig de la vulneració de drets civils fonamentals i per defensar la celebració del referèndum de l’1-O, segons han explicat des del sindicat. Aquests 300 alumnes representen el 60% de tot l’alumnat del centre.

La convocatòria de vaga general només afecta els alumnes de 3r, 4t i Batxillerat. El Decret de Drets i Deures dels Alumnes d’Ensenyament Secundari no permet fer-ne als alumnes de 1r i 2n d’ESO. Els estudiants que segueixen la vaga estudiantil han hagut d’acreditar que tenen l’autorització dels seus pares o tutors legals.

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO, uns 200 alumnes, imparteixen classe amb absoluta normalitat. El professorat avui tampoc està cridat a la mobilització i ha acudit al seu lloc de feina amb normalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.