Divisió de posicions sobre el futur de Catalunya i el referèndum de l’1-O a l’acte de la Diada de Castell-Platja d’Aro

L’acte s’ha acompanyat d’una ofrena floral al bust de Lluís Companys i l’actuació de la Coral de la Vall d’Aro

Els representants dels grups polítics que han participat en l’acte institucional de la Diada a Castell-Platja d’Aro han remarcat la transcendència de la Diada d’enguany per la seva proximitat al referèndum de l’1-O.

Durant el torn de parlaments, els portaveus de les formacions amb representació municipal presents a l’acte (amb l’absència de Ciutadans i el Partit Popular) han explicat el seu posicionament. Els dos socis del govern municipal, CiU i PSC, molt cohesionats a l’àmbit municipal, sobre el referèndum de l’1-O han mostrat diferents posicions, en la línia del què defensen els seus partits a escala nacional. Pep Solé, del PdCAT (CiU), ha demanat una gran mobilització ciutadana a favor de la República Catalana mentre que Maurici Jiménez, del PSC, ha defensat l’encaix de Catalunya en una Espanya federalista que doni una resposta a les reivindicacions dels catalans i catalanes.

FullSizeRender_2_opt

Estel Rodríguez, d’ERC, també ha demanat el màxim suport de la ciutadania a favor de la independència i, Pedro Torres, d’IC-V, ha posat l’accent en els valors de la igualtat, la convivència, el diàleg i el respecte.

L’acte, com és tradicional, s’ha acompanyat d’una ofrena floral al bust de Lluís Companys que presideix la plaça de Castell d’Aro que porta el seu nom, algunes peces interpretades per la Coral de la Vall d’Aro i el cant conjunt del Cant dels Segadors per cloure l’acte.

FullSizeRender_3_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.