Més de 700 de nens i nenes d’infantil i de primària donen el tret de sortida al curs escolar 2017-2018 a Castell-Platja d’Aro

Les Escoles Bressol i l’IES Ridaura començaran en els pròxims dies

Després d’un parell de mesos i mig de vacances, aquest matí, a les nou, 739 nens i nenes d’infantil i de primària han tornat a les aules de les escoles de Castell-Platja d’Aro. Un any més, els moments més emotius i intensos de la jornada s’han viscut als cursos de P3, on ha començat el procés d’adaptació dels més petits entre algunes llàgrimes i molts somriures. Per exemple, a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, els nens i nenes de P3, avui i demà faran mitja jornada i, a partir de dijous, ja faran l’horari de la resta de companys i companyes del centre.

Els centres que avui han començat les classes són l’Escola Els Estanys i l’Escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro i l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro que continuen aplicant l’horari compactat (de 9 a 14 h) i el Pla d’Excel.lencia Educativa que es va posar en marxa l’any 2013 per fomentar el talent de l’alumnat.

Dijous començaran les classes a l’IES Ridaura de Castell d’Aro i dilluns de la setmana vinent a les Llars d’Infants de Platja d’Aro i Castell d’Aro. Recordem que els infants de l’Escola Bressol de Castell d’Aro estrenaran nou emplaçament i edifici. Aquesta setmana es farà el trasllat de material de l’antic edifici de la Plaça Poeta Sitjar a les noves aules de l’Escola Vall d’Aro.

Als centres de Castell-Platja d’Aro, aquest curs, s’hi han inscrit 1411 alumnes (una part provinents de Santa Cristina d’Aro).

FullSizeRender_opt

El professorat també es forma per extreure el màxim talent dels alumnes

En el marc del Pla per a l’Excel.lència Educativa de la Vall d’Aro, i fruit d’un acord amb la Fundació Princesa de Girona, la setmana passada 150 docents de la Vall d’Aro van participar en unes sessions formatives per aprendre noves formes de gestió de l’emprenedoria i del management. Aquestes tècniques empresarials s’han adaptat al model acadèmic amb l’objectiu d’ajudar a fomentar la competència emprenedora de l’alumnat. La sessió es va dur a terme a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro i va aplegar 200 mestres (una cinquantena d’altres centres de Catalunya). El programa formatiu “Educar el talent emprenedor” també té el reconeixement de la Generalitat de Catalunya i inclou formació bàsica del professorat, la participació de les escoles de la Vall d’Aro en les jornades anuals d’àmbit estatal i la formació avançada en gestió de l’emprenedoria i management.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.