Aquest dilluns, 11 de setembre, tanca les seves portes per sempre el Magic Park de Platja d’Aro

Aquest diumenge, l’emblemàtic parc d’atraccions ha celebrat una jornada de portes obertes amb atraccions gratuïtes que ha reunit milers de persones

L’últim acte de comiat del Magic Park de Platja d’Aro ha estat multitudinari. Des de les cinc de la tarda, l’afluència de visitants ha estat massiva. S’han format llargues cues a totes les atraccions i les famílies que han acudit a la jornada de portes obertes han pogut gaudir d’una tarda de diversió i nostàlgia. “Quina pena” o “haurem de fer moltes fotos” han estat alguns dels comentaris més estesos entre pares i mares o avis i àvies, que havien passat moltes tardes i nits d’infantesa o joventut al Magic Park o la discoteca Màrius, i avui portaven els seus fills o néts. La família Xufré ha regalat cinc viatges a cada criatura.

Una tarda per recordar els 43 anys d’història del parc que ha posat el punt final al conjunt d’actes de comiat del parc, que van començar el 5 d’agost.

El Magic Park obrirà les seves portes, per última vegada, aquest dilluns, 11 de setembre, entre les cinc de la tarda i les dues de la matinada. També serà l’última oportunitat per visitar l’exposició commemorativa que ocupa l’antiga pista de patinatge a la segona planta. A partir de dimarts, s’obrirà una nova etapa on encara es desconeix quin futur tindrà l’edifici i la finca que ocupa el parc. Fa uns dies, mitjançant les xarxes socials, la família Xufré van explicar que quan ho tinguessin clar, ells mateixos ho anunciarien. L’espai d’apostes esportives i màquines recreatives es traslladarà a l’edifici Mil.lenium, l’espai comercial annex al Magic Park.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.