Més de 6.000 persones assisteixen al concert de Blaumut a La Santa Market de Santa Cristina d’Aro

Més de 8.000 persones van passar pel recinte des de l’obertura fins al tancament

Era un concert molt esperat pel públic, per La Santa i, en paraules d’ells mateixos, per l’Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Manel Pedrós i Manuel Krapovickas, els membres de Blaumut. Pocs minuts abans de dos quarts d’onze de la nit, els milers de sants i santes que omplien La Santa Market anaven agafant posicions per gaudir del directe (gratuït, com tots els concerts de La Santa) i les cançons de la formació catalana. Amb l’entrada dels músics a l’escenari, els primers acords i un concís “Bona nit, Santa Cristina!” de Xavi de la Iglesia, el públic (de totes les edats) es va enganxar ràpidament a les lletres plenes de poesia, l’autenticitat de les seves melodies i arranjaments clàssics de corda i còctel d’estils (pop, folk, indie i cançó d’autor) que han fet tan popular a Blaumut des de l’any 2012 quan van aconseguir el seu primer gran èxit amb “Pa amb oli i sal”.

 

Amb el concert una mica avançat, Xavi de la Iglesia va recordar que el concert s’havia d’haver celebrat a primers de juliol (el cap de setmana inaugural de la Santa Market) però la tempesta d’aquell dissabte a la tarda havia deixat impracticable l’espai. Va agrair als promotors de La Santa la seva insistència perquè toquessin a La Santa aquest estiu i al públic per la seva massiva resposta. No van faltar els clàssics de Blaumut com “Bicicletes”, “Pa amb oli i sal”, “Equilibri”, “Vint-i-un botons” i “Les 7 i quart”.

Segons dades facilitades per La Santa Market, més de 6.000 persones van assistir al concert mentre que més de 8.000 van gaudir, una jornada més, de tota l’oferta gastronòmica, musical, de compres i tendències així com propostes familiars que proposa La Santa Market cada dia de les sis de la tarda fins a la una de la matinada.

 

Els promotors de La Santa havien anunciat el tancament de la temporada d’estiu per aquest diumenge. Però, molt probablement, el recinte continuarà obert fins al 3 de setembre per continuar gaudint de les 39 nits més màgiques de la Costa Brava al Santa Cristina Horse Club.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.