Castell-Platja d’Aro edita un joc de memòria i un quadern d’activitats pels més menuts dins la marca de Destinació de Turisme Familiar

El nou material està protagonitzat per en Xalarí, la mascota que acompanya totes les accions de turisme familiar del municipi

El joc de memòria i el quadern d’activitats es poden recollir a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. Consisteix en un joc de memòria de vint-i-quatre parelles i un quadern de setze pàgines amb un ampli ventall de propostes i jocs com dibuixos, Sudoku, tres en ratlla, cercar diferències, etc.

L’objectiu d’aquesta acció impulsada per la regidoria de Turisme és oferir a les famílies nous al.licients que, en aquest cas, combinen la promoció i l’entreteniment. El disseny ha anat a càrrec dels mateixos creadors d’en Xalarí, l’empresa d’il.lustració gironina XuxuLanstrum. Una combinació de colors i dibuixos que volen transmetre a grans i, especialment als infants, tendresa, alegria i els millors moments de l’estiu.

L’edició del material forma part del paquet d’accions que duu a terme el consistori des de l’any 2014, quan el municipi es va acreditar com a Destinació de Turisme Familiar, per posicionar-se com un referent turístic familiar a l’àmbit nacional i internacional. El distintiu de Destinació de Turisme Familiar, pioner a Europa, el concedeix l’Agència Catalana de Turisme del govern català (un 60% dels turistes que viatgen a Catalunya són famílies).

IMG_9421_opt

Altres iniciatives que s’han posat en marxa al municipi en els darrers anys, adreçades a les famílies que visiten la població, són el Mini Club Infantil-Ludoteca, el Festival Xalaro, tallers infantils i familiars o visites guiades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.