Castell d’Aro celebra aquest cap de setmana el seu tradicional Mercat Medieval que arriba a la majoria d’edat

15.000 persones visiten cada any el mercat que, enguany, proposa més de 30 activitats

Demà a les onze del matí comença la divuitena edició del Mercat Medieval de Castell d’Aro. Com sempre, l’entrada serà lliure i les parades i espectacles abraçaran tot el casc històric, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

El mercat acostuma a estar format per més d’una cinquantena de parades de menjars i venda de productes d’inspiració medieval i artesanal, demostració d’oficis antics així com una atapeïda agenda d’espectacles, animació de carrer i exhibicions. Perquè la immersió dels visitants sigui màxima també s’ambienten i decoren els carrers i espais del nucli històric amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements.

 

Més música i les activitats infantils a la Plaça Poeta Sitjar

Les principals novetats d’aquesta edició són la potenciació de les propostes musicals i la concentració de les activitats infantils a la Plaça Poeta Sitjar. La programació inclou cercaviles, concerts de música medieval, titelles, combat amb armes i armadures reials, caravana de ponis, tallers infantils, exhibició de falconeria, consulta de tarot, i espectacles. Als espais destinats als oficis antics, hi haurà demostracions de Bufador de vidre i destil·lació de perfums, de Filadora, de Llauner i de Pintora il·lustradora.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.