Castell-Platja d’Aro es consolida com el municipi de la Costa Brava amb més platges certificades amb la “Q de Qualitat Turística”, el segell de qualitat turística més prestigiós que s’atorga a l’àmbit estatal

A les comarques gironines només el tenen una vintena d’espais, serveis i establiments

Des d’aquest estiu, Castell-Platja d’Aro té certificades amb la “Q de Qualitat Turística” la Platja Gran, Sa Conca i, com a novetat, Cala Rovira. Castell-Platja d’Aro és el municipi amb més platges distingides de la Costa Brava (també hi ha la Platja Gran de l’Estartit i la Platja d’Empuriabrava). A l’àmbit d’establiments i serveis, dins el municipi, també l’ha obtingut el S’Agaró Hotel. I a la rodalia, el Silken Park Hotel San Jorge de Calonge i l’Hotel Barcarola de Sant Feliu de Guíxols.

Cala Rovira 2017_opt

El distintiu el concedeixen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme conjuntament amb l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola i es tracta de la Marca que representa la qualitat en el sector turístic espanyol. La Marca “Q”, segons la Secretaria d’Estat de Turisme i les Comunitats Autònomes, aporta prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció als espais, establiments i serveis que l’obtenen després de superar un estricte procés de controls i auditories que realitza l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola, un organisme privat, independent, sense ànim de lucre i reconegut a escala nacional que agrupa les principals associacions nacionals de turisme de l’Estat i s’encarrega de certificar, administrar i vetllar pel correcte ús de la marca.

IMG_1817_opt

Per obtenir l’acreditació, la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira han superat un exhaustiu provés d’avaluació de la neteja, manteniment i conservació dels espais; salvament, socorrisme i seguretat; polítiques ambientals i de respecte al medi ambient; programació d’activitats i serveis de turisme actiu; instal·lacions; i també les concessions administratives a serveis privats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.