Centenars de famílies participen en els primers actes de comiat del Màgic Park de Platja d’Aro

Una exposició commemorativa a la segona planta i una diada amb el preu de totes les atraccions a 1 euro són les primeres activitats que s’han fet

Coincidint amb el dia central de la Festa Major de Platja d’Aro, el Màgic Park de Platja d’Aro s’ha volgut sumar a la festivitat posant el preu de totes les atraccions a 1 euro. Centenars de famílies han omplert el parc per gaudir d’una jornada molt especial i de l’àmplia oferta d’atraccions familiars i per infants que ofereix el Magic Park.

Una iniciativa que s’emmarca dins la programació d’actes de comiat de l’emblemàtic Magic Park que tancarà les seves portes l’11 de setembre després de 43 anys d’història. Més de quatre dècades que l’han convertit en un referent per a moltes generacions de veïns de Castell-Platja d’Aro, la Costa Brava i visitants.

Una exposició que evoca molts records

La família Xufré ha volgut retre un homenatge a la trajectòria del centre, als seus visitants i l’antiga discoteca Màrius muntant a l’espai de l’antiga pista de patinatge, a la segona planta, una emotiva exposició amb peces, objectes, fotografies i material divers que il.lustren les diferents etapes del Màgic Park i la discoteca, que evoca molts records i moments de nostàlgia a tothom qui la visita.

L’últim acte de comiat es farà el 10 de setembre amb una jornada de portes obertes. El futur de l’edifici i de les atraccions encara és incert. La família Xufré, a través de les xarxes socials, han avançat que ells mateixos ho explicaran quan ho tinguin clar. L’espai de les màquines recreatives i d’apostes esportives es traslladarà a l’edifici Mil.lenium.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.