A partir de l’1 de setembre les escoles Cor de Maria i Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols es fusionaran i passaran a ser un sol centre

A partir de setembre es faran canvis en l’àmbit organitzatiu i la fusió comportarà diversos avantatges

Comença el compte enrere cap al nou curs escolar i una de les principals novetats del curs 2017-2018 a la Vall d’Aro serà la fusió de les dues escoles més antigues de Sant Feliu de Guíxols i de les més antigues de la zona (el Cor de Maria té 151 anys i el Sant Josep en té 125). A partir de l’1 de setembre s’oficialitzarà la fusió del Cor de Maria i Sant Josep que, actualment, ja funcionen com un sol centre a tots els efectes. Des de l’any 2005 són gestionades per una fundació privada.

A la pràctica això significarà la unificació del nom (Centre Educatiu Cor de Maria-Sant Josep) i que l’etapa de P3 a 3r de primària s’impartirà a l’edifici Cor de Maria i de 4t de Primària a 4 d’ESO a l’edifici Sant Josep.

IMG_0702_opt

Aquests canvis afectaran l’organització de l’escola però, sobretot, beneficiaran la línia pedagògica del centre amb la consolidació de les tendències pedagògiques actuals mantenint els valors de sempre així com la incorporació de noves línies com el treball cooperatiu i competencial; la robòtica i la programació; i el treball amb iPad. Un procés de millora constant que persegueix l’excel.lència educativa a tots els nivells.

IMG_5596_opt

Una nova etapa que va acompanyada d’unes obres estructurals molt importants que s’estan realitzant a l’edifici Cor de Maria i el repte de revalidar cada any el segell de Qualitat ISO 9001-2015 que van aconseguir a finals del curs passat després de superar una exhaustiva auditoria.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.