Prop de 200 persones, el doble de l’any passat, han participat aquest diumenge a la nit a l’onzena Caminada Nocturna de Castell-Platja d’Aro

196 persones han participat en la tradicional Caminada Nocturna de Castell-Platja d’Aro, una xifra que dobla la participació de l’any passat.

Els participants van sortir del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro a les deu i els primers participants van completar el recorregut de 10 quilòmetres, que resseguia els 3 nuclis (podeu veure el traçat a la foto de la notícia), en gairebé un parell d’hores i mitja. A la meitat del recorregut hi havia un punt d’avituallament i al final de la caminada, al mateix Palau d’Esports i Congressos, els esperava un entrepà i un refrigeri. L’activitat és apta per a tots els públics perquè el traçat té una dificultat baixa.

20621818_1132001653568291_515469848207559202_n (1)_opt

La Caminada Nocturna sempre es fa coincidir amb la lluna plena del mes d’agost encara que ahir, durant tota la jornada, no estava clar si seria visible a la nit per la presència dels núvols. Finalment, els núvols es van retirar a partir del vespre i la lluna plena, que avui arriba al 100% de la plenitud, va acompanyar a tots els participants durant l’activitat.

FullSizeRender_1_opt

Una activitat solidària des de la primera edició

Des de la primera edició els diners de les inscripcions de la Caminada Nocturna es destinen a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. La inscripció costava 2 euros i en total s’han aconseguit gairebé 400 euros, una quantitat rècord de diners gràcies a l’increment de la participació.

La Caminada Nocturna forma part del programa de quaranta activitats que organitza el municipi de descoberta del patrimoni local durant aquest estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.