300 jugadors participaran en el 1r Torneig de Futbol 7 de la Costa Brava que se celebrarà aquest dissabte al Camp Municipal d’Esports de Castell d’Aro

Els organitzadors estan molt satisfets perquè s’han superat amb escreix totes les previsions inicials.

L’allau d’inscripcions de les últimes setmanes va obligar als organitzadors a avançar el tancament de les mateixes diumenge passat (en principi el tancament s’havia previst per avui). Actualment, ja hi ha una desena d’equips en llista d’espera i prop de 300 jugadors inscrits d’entre 8 i 18 anys.

El torneig es disputarà dissabte al Camp Municipal d’Esports de Castell d’Aro entre les nou del matí i dos quarts de deu del vespre. Al matí jugaran els deu equips de la categoria de vuit a dotze anys. A partir del migdia i fins a mitja tarda serà el torn, amb partits alterns, dels jugadors de les categories de dotze a quinze anys i de setze a divuit (hi ha vuit equips a cada categoria). A partir de mitja tarda i fins a la cloenda es disputaran les semifinals i finals de les tres categories. L’accés als partits serà gratuït.

20604523_116675588981263_5414988878137680848_n_opt_opt

Els jugadors provenen de clubs d’una desena de municipis del Baix Empordà i també n’hi ha de la resta de Catalunya. Cal destacar la presència de jugadors del F. C. Barcelona, Badalona, Nàstic i Cornellà.

Més de setanta empreses i el consistori platjarenc s’han involucrat en el torneig i obsequiaran a tots els participants amb un ampli ventall de regals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.