Castell-Platja d’Aro posa en marxa el segon parc de lleure per a gossos i en projecta un parell més

El nou espai té una superfície de 1.300 metres quadrats i està situat en una zona verda del sector dels Estanys

L’any 2015 es va posar en marxa el primer parc de lleure per a gossos a l’entrada de Mas Semi de Castell d’Aro i, des de la setmana passada, ja és una realitat el primer espai de Platja d’Aro que està situat entre el carrer Luxemburg i l’avinguda de París a l’àmbit dels Estanys.

El recinte té una superfície de 1.300 metres quadrats i està delimitat per una tanca metàl.lica amb una doble porta que garanteix la seguretat de l’espai i permet als propietaris deslligar-los perquè corrin i juguin i compartir amb altres usuaris i gossos la mateixa afició. L’adequació de l’espai, on també s’ha instal.lat expenedors de bosses de recollida d’excrements, papereres, bancs, una font d’aigua i arbrat, ha costat més de 17.700 euros.

El parc de Castell d’Aro és una mica més gran (220 metres quadrats més) i té unes característiques molt similars al parc platjarenc. Ambdues instal.lacions també disposen d’àmplies zones d’aparcament annexes.

La Plaça de la Sardana i Riuet, pròximes ubicacions

L’Ajuntament està estudiant l’ampliació de la xarxa de parcs de lleure per a gossos en els pròxims mesos. Els nous parcs es crearan a prop de la Plaça de la Sardana i del Club Nàutic Port d’Aro, a l’àmbit de Riuet.

Totes aquestes accions s’emmarquen dins dels objectius de l’ordenança municipal de control i tinença d’animals que està en vigor des de fa dotze anys. L’incompliment de la normativa preveu sancions d’entre 90 i 300 euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.