Avui comença la Festa Major de Platja d’Aro amb més de 30 propostes per a tota la família

Diumenge també se celebra la cinquena edició de FiraFan

Aquesta tarda comencen les activitats de la Festa Major de Platja d’Aro que s’allargarà fins dimarts vinent. Durant els pròxims cinc dies, el nucli s’omplirà de propostes musicals, familiars, esportives i molt més. De la programació musical, cal destacar els concerts i balls de Manel Fuentes & The Spring’s Team, l’Orquestra Els Montgrins, La Loca Histeria, Los 80 Principales o l’espectacle Havàname. També es faran moltes activitats familiars com ara tallers (de sorra de colors, maquillatge, titelles de dit, construcció d’estels i natura) així com espectacles de titelles i d’animació infantil a càrrec de Pep López, Fefe i Cia. o Jordi Tonnietti. Altres activitats de la programació són una Fira de Brocanters, tornejos de Petanca i Básquet 3×3, una Missa Solemne amb aperitiu popular o una sessió d’observació astronòmica.

La gran majoria de les activitats (totes són gratuïtes) i es duran a terme entre la Plaça del Mil.lenari i la Plaça Major. Podeu consultar tota la programació aquí.

DSC_4782 (2)_opt

Diumenge torna FiraFan, la fira del col.leccionisme friki

Si sou aficionats al cinema i sèries de televisió, música, còmic, videojocs i objectes i marxandatge relacionats amb aquests temes no us perdeu la cinquena edició de FiraFan que reunirà expositors nacionals i internacionals. Entre els que han confirmat l’assistència hi ha AH! Pillows, Pawel Limited Editions, Nikochan Comics, Via Lúdica, Eternia, La Vila del Pingüí, Retrotoys Shop, Ratafia Records, Kingdom Games, Play Retro o Adhesivos Natos.

L’accés al Palau d’Esports i Congressos, on s’ubicarà el recinte firal, serà lliure i també es faran activitats que complementaran la zona de compra i venda com una exposició de Lego, la presentació d’un llibre il.lustrat de Musclu & Pawel, i jocs de taula.

FiraFan és una iniciativa de l’associació Arocinema del municipi amb el suport del consistori.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.