Castell-Platja d’Aro celebra diumenge la tradicional Caminada Nocturna a favor de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

El recorregut és apte per a tots els públics

Diumenge se celebra l’onzena edició de la Caminada Nocturna de Castell-Platja d’Aro que, l’any passat, va reunir prop d’un centenar de participants. Les inscripcions es poden formalitzar per correu electrònic fins dissabte a la mitjanit (esports@platjadaro.com) i una hora abans de començar la caminada al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (entre 21 h i 21.30 h). La inscripció costa 2 euros que es destinen íntegrament, des de la primera edició, a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

10 quilòmetres sota la lluna plena d’agost

L’activitat permet als participants fer una descoberta del patrimoni natural coincidint amb el període de lluna plena del mes d’agost (com a anècdota, diumenge estarà al 97% de la seva plenitud i dilluns al 100%). El recorregut travessa els 3 nuclis, és apte per a tots els públics i la dificultat baixa. També s’habilitarà un punt d’avituallament a la meitat del traçat i s’oferirà un refrigeri a l’arribada. Els participants han de portar roba i calçat adequat i una llanterna. La caminada comença i acaba al Palau d’Esports i Congressos.

La Caminada Nocturna forma part del programa de quaranta activitats que organitza el municipi de descoberta del patrimoni local durant aquest estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.