Aquesta tarda comencen les activitats d’estiu de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro amb una vintena de propostes

La programació estival s’allargarà fins al setembre

Una sessió de l’Hora del Conte que anirà a càrrec de Pepa Contes enceta aquesta tarda la programació d’estiu de la Biblioteca Mercè Rodereda de Platja d’Aro que inclou propostes per a tota la família com la Biblionadons, una Zona 6+, Tallers familiars, Bibliofesta o un concurs per premiar els lectors més joves.

Dimarts de contes pels infants fins a 3 anys

Els dies 25 de juliol i 8 d’agost, a partir de les onze del matí, es farà una sessió de l’hora del conte adreçada als més petits de casa que anirà a càrrec de Glòria Arrufat i Rosa Fité.

4 sessions de l’Hora del conte pels nens a partir de 4 anys

Aquesta tarda i els dies 1, 17 i 23 d’agost, a partir de quarts de set de la tarda, Pepa Contes, Sessi Sitjà, Veus Veus i Ruskus Patruskus explicaran els seus contes, alguns més clàssics i que la mainada haurà de descobrir.

Tallers per a totes les edats i habilitats

Els nens i nenes a partir de 6 anys, els dimecres 19 i 26 de juliol, podran fer un taller de Jocs en família i de descoberta (respectivament). D’altra banda, els dies 27 de juliol i 2, 9, 24 i 30 d’agost, s’han organitzat un ampli ventall de tallers de treballs manuals per jugar amb plastilina, bombolles, confeccionar atrapasomnis i molt més. Tots els tallers començaran a quarts de set de la tarda i cal fer la inscripció prèvia.

La Biblioteca també surt al carrer

L’11 d’agost, a partir de quarts de set de la tarda, a la mateixa biblioteca, es durà a terme un taller per descobrir els secrets de les obres de Joana Raspall. I el 7 de setembre, a partir de les sis de la tarda, el Bibliofesta es desplaçarà a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro per escoltar i ballar amb les cançons, músiques i contes de Cesc Serrat.

Llegir té Premi

Els lectors d’entre 4 i 13 anys poden demanar el carnet de lector a la biblioteca, poden omplir una butlleta per cada llibre llegit i dipositar-la a l’urna. Durant l’estiu es faran 3 sortejos diferents i es premiaran a 6 lectors a cada sorteig amb jocs de platja o una càmera Polaroid. A cada sorteig es premiaran tres butlletes extretes de l’urna i tres lectors presents al sorteig que disposen del carnet de lector.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.