El tradicional Pregó o l’actuació de Di-versiones demà donaran el tret de sortida a la Festa Major de Santa Cristina d’Aro

Fins dimarts s’han programat una quarantena d’activitats

Santa Cristina d’Aro ja ho té tot a punt per donar la benvinguda a la Festa Major 2017. Una Festa de l’Escuma, una Master class de Zumba, el tradicional Pregó, la quarta edició del Correbars amb animació de carrer i un triple concert a diferents escenaris amb les actuacions de Di-versiones, Bi-polar i The Patillas donaran el tret de sortida a la programació.

Fins al dimarts, 25 de juliol, s’han organitzat una quarantena de propostes per a tota la família. Cal destacar la multitudinària Cursa Popular que se celebra des de fa 31 anys, el Correfoc a càrrec de la Colla Gàrgoles de Foc, una Gran Jornada Castellera amb la participació de les colles Capgirats de Castellar del Vallès, Castellers de Santpedor i Minyons de Sta. Cristina, una desena de concerts i balls de tots els estils, curses aquàtiques al supertobogan que s’instal.larà entre el carrer Llibertat i la cruïlla del carril bici a la zona Teulera, un Campionat Mundial de Menjar Síndries, activitats infantils i esportives i molt més.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.