Castell-Platja d’Aro recull més de 7.600 quilos d’aliments per ajudar a les famílies vulnerables i amb menys recursos del municipi

Els dies 30 de juny i 1 de juliol es va celebrar al municipi el Recapte d’Aliments d’Estiu

110 voluntaris i centenars de donants han fet possible l’èxit d’aquesta nova edició del Gran Recapte d’Aliments que promouen entre el Banc d’Aliments de Girona, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i diferents cadenes de supermercats de la població. En aquesta ocasió es van sumar a la iniciativa els establiments Spar Platja d’Aro i Castell d’Aro, Mercadona, Caprabo, Aldi, Valvi S’Agaró, Bonpreu, bonÀrea, Lidl i Carrefour.

En total s’han recaptat 7.669,48 quilos d’aliments bàsics i necessaris per a una correcta alimentació som oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina i pasta. Aquests aliments els gestionarà el Banc d’Aliments Municipal i es faran arribar íntegrament a les famílies usuàries del servei.

FullSizeRender (1)_opt

La gran majoria dels 110 voluntaris eren persones de la població (d’edats compreses entre els 15 i 82 anys). Alguns menors van acompanyar a alguns voluntaris i també es van involucrar. Després de les dues jornades de recollida d’aliments, un petit grup de voluntaris ha continuat vinculat al projecte per a gestionar tots els aliments recollits en el magatzem del Banc d’Aliments Municipal. Un recapte d’aliments que també va mobilitzar entitats, empreses i col.lectius locals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.