Castell-Platja d’Aro convoca la sisena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local amb un increment de la dotació econòmica que puja fins als 4.500 euros

L’any passat, el concurs va quedar desert i el premi el convoquen entre el consistori i la Biblioteca Mercè Rodoreda

La principal novetat del sisè Premi Jordi Comas de Recerca Local és l’augment de la dotació econòmica en 1.500 euros més (durant les primeres edicions l’import del premi era de 3.000 euros). D’altra banda, els treballs no premiats, si els seus autors ho autoritzen, podran ser valorats en les següents edicions del Premi.

El termini per presentar els treballs s’acabarà el 31 d’octubre i el veredicte del jurat es donarà a conèixer el 17 de desembre. Un cop es faci públic el nom del treball guanyador, l’autor disposarà un any per lliurar el treball acabat.

Fins al 31 d’octubre, les persones interessades a participar han de planificar un projecte inèdit d’investigació i, un cop seleccionat el projecte pel jurat, l’autor haurà de desenvolupar, a partir del tema proposat, el treball de recerca sobre el municipi en qualsevol  àmbit local com la geografia, la història, l’economia, el turisme, aspectes socials, esportius, culturals, biografies, folklore, entre altres.

El lliurament del premi econòmic també es divideix en dos trams. Quan el jurat proclami el projecte guanyador, l’autor rebrà 2.000 euros. La resta dels diners (2.500 euros) se li lliuraran un cop hagi desenvolupat el treball de recerca i el jurat li doni el vistiplau.

El jurat està format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, Lluís Pujol; el director de la revista Gavarres, Pitu Basart; l’editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles i pel director de la Fundació Jordi Comas, Enric Serra.

El concurs exclou la participació de les obres que hagin obtingut altres beques per a la realització el mateix treball de recerca.

El consistori també es reserva la possibilitat de publicar el treball complet o  un resum en format llibre, tal com ha fet a les anteriors edicions per crear una biblioteca d’aspectes monogràfics sobre la població.

Requisits per presentar el projecte

Els projectes han de complir diferents requisits:

  • Extensió màxima de 10 pàgines on s’expliquin els objectius, la metodologia, pla de treball, fonts d’informació i bibliografia.
  • Participació individual o col.lectiva.
  • Cal adjuntar el currículum, amb un màxim de quatre pàgines, de l’autor o autors.

Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.