Aquesta nit se celebra la Magic Night de Platja d’Aro amb la participació de 40 mags i demà la Gran Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna a la Platja Gran amb un cartell de luxe

El primer concert de les Nits de Jazz, a Cavall Bernat, és una de les altres activitats destacades del cap de setmana

Aquest cap de setmana arriba carregat de grans esdeveniments a Castell-Platja d’Aro. Aquesta nit se celebrarà la Magic Night amb la participació d’una quarantena de mags d’arreu que actuaran en diferents escenaris i en els establiments. Demà a la nit, se celebrarà la 35a edició de la Gran Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna a Cavall Bernat amb les actuacions dels Cremats, Les Anxovetes i Bergantí. La inauguració de l’exposició d’estiu del Centre Cultural de la Masia Bas i el primer concert a Cavall Bernat de les Nits de Jazz són altres activitats destacades del cap de setmana.

Màgia, batucades i festa del comerç a la Magic Night d’avui

La setena edició de la Magic Night que organitza l’Associació d’Empresaris començarà a les vuit del vespre i s’allargarà fins a la mitjanit. Les activitats es concentraran al Passeig Marítim i al centre de Platja d’Aro. Hi hauran actuacions de màgia de diferents formats, batucades, venda de productes de màgia i s’obsequiarà als espectadors amb samarretes i pins. L’Associació d’Empresaris també ha anunciat que el primer cap de setmana de setembre se celebrarà l’Street Outlet i per a mitjans setembre volen organitzar una gran desfilada de moda coincidint amb la celebració de la gala de Miss Mundo España 2017 a la població.

_MG_0851_opt

Un cartell de luxe per la 35a edició de la Gran Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna

El segon cap de setmana de juliol sempre se celebra la Gran Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro. Enguany, el cartell de grups inclou algunes de les formacions de referència del panorama musical català com Les Anxovetes, Els Cremats i Bergantí. L’espectacle començarà a les 22.30 h, és gratuït i també instal.laran 1.500 cadires a la sorra. Les 3 formacions interpretaran més d’una vintena de cançons i el recital s’acompanyarà d’un cremat popular. També es durà a terme l’11è Mercat d’Estiu al Passeig.

the-legendary-jazz-orquestra_opt

Jazz a la Platja Gran i Art a la Masia Bas

La suspensió del primer concert de Les Nits de Jazz, pel mal temps de divendres passat, converteix l’espectacle d’aquesta nit en el primer de la programació d’enguany i el primer que se celebra a l’emblemàtic escenari del Cavall Bernat. Els encarregats d’obrir l’agenda de concerts serà The Legendary Jazz Orquestra que a partir de les onze de la nit retran tribut a la música de Duke Ellington i de Count Basie.

I un estiu més, el Centre Cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro acull una exposició que reforça tota l’oferta anual d’exposicions del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro. Es tracta d’un recull d’obres d’artistes catalans, coreans, del Pròxim Orient, nord-americans i sud-americans. La natura i el mar o els plaers de la festa són algunes de les fonts d’inspiració dels artistes que exposen fins a l’11 de setembre a la Masia Bas. La mostra es pot visitar cada dia a partir d’aquest dissabte (excepte els dilluns).

Si voleu consultar tota la programació d’aquest cap de setmana a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró podeu consultar la web turística aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.