Castell-Platja d’Aro revalida la Bandera Blava a la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira

El CN Port d’Aro també manté el distintiu de prestigi internacional

El jurat internacional que atorga les Banderes Blaves, un any més, ha distingit la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira de Castell-Platja d’Aro. Dins l’apartat de ports esportius, també ha renovat la distinció el Club Nàutic Port d’Aro.

El municipi ha superat totes les auditories que valoren l’excel.lència de la qualitat de l’aigua de bany, la informació i el foment de l’educació ambiental, la seguretat i la gestió ambiental, els serveis i les instal.lacions. El jurat també exigeix als ports esportius acreditats una òptima gestió ambiental de les seves instal.lacions.

Foto de família
La setmana passada es va fer el lliurament dels guardons catalans a Palamós

A Catalunya, s’ha concedit la Bandera Blava a 95 platges i 24 ports. A la Costa Brava Centre, també onejarà a les platges de Sant Feliu de Guíxols (Sant Feliu i Sant Pol), Sant Antoni de Calonge (Sant Antoni, Es Monestrí, Torre Valentina i Cala Cristus-ses Torretes), Palamós (La Fosca), Palafrugell (Llafranc, Tamariu i Canadell) i Torroella de Montgrí-l’ Estartit (Cala Montgó).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.