Castell-Platja d’Aro busca 40 persones perque proposin quins equipaments necessita el municipi en els pròxims 20 anys

El taller de participació ciutadana que s’havia de fer demà a la tarda, s’ha posposat una setmana

Des de l’estiu passat, el municipi té en marxa un procés per avaluar els equipaments actuals i definir un pla d’inversions en equipaments, nous o actuals, pels pròxims vint anys.

Un cop completada la fase de recollida d’informació i la fase de diagnosi, ara comença la fase propositiva del Pla Director d’Equipaments Municipal.

Els ciutadans també poden fer propostes

El primer taller d’aquesta fase propositiva és obert a la participació dels veïns i veïnes. La sessió s’havia de celebrar demà (prèvia inscripció) però s’ha posposat fins al 21 de juny (dimecres de la setmana vinent) amb l’objectiu de reunir entre 30 i 40 persones representatives dels 3 nuclis i tots els àmbits de la població. Les inscripcions es tancaran aquest divendres, 16 de juny. El taller es farà al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro entre les 19 h i les 22 h. Els ciutadans interessats a participar en el taller es poden apuntar omplint el formulari de la web del ciutadà.

Els participants han de ser majors de 16 anys, de qualsevol gènere i origen, vinculats o no al món associatiu i que estiguin empadronats, tinguin una segona residència o una activitat empresarial al municipi (amb una antiguitat mínima de 5 anys). El taller també està obert a la vintena de persones que van participar en el taller de participació de la fase de diagnosi. L’Ajuntament farà una selecció, entre tots els inscrits, per assolir una màxima representativitat municipal.

La sessió es dividirà en cinc taules de treball i cada grup farà propostes al voltant d’un àmbit: l’atenció ciutadana i el turisme; l’esport; la cultura, l’educació i la joventut; la infància, serveis socials, centre cívic i biblioteca; promoció econòmica; i serveis centrals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.