La Revetlla de Sant Joan serà un dels plats forts de la segona edició del Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

El certamen se celebrarà del 22 al 25 de juny als Jardins Juli Garreta

Després de l’èxit de públic i participació en l’edició de l’any passat, Sant Feliu de Guíxols, per segon any consecutiu, donarà el tret de sortida a l’estiu amb la celebració del Nomad Festival.

Aquest migdia s’ha fet la presentació del certamen que estarà format per un market amb vint-i-cinc marques on hi haurà productes locals, nacionals i internacionals, espais de moda, hand-made, vintage, decoració, disseny d’autor, foodtrucks, activitats familiars i molt més.

FullSizeRender_opt

L’any passat, el Nomad Festival va començar el dia de Sant Joan i va durar tres dies. Enguany, el festival començarà el dijous 22 i s’acabarà el diumenge 25. La coincidència del Nomad amb la nit de la Revetlla de Sant Joan, convertirà la celebració de la nit més curta de l’any en un dels plats forts de la programació. Hi haurà música en directe (que se sumarà a l’àmplia oferta de concerts i propostes que es faran en altres espais de població), l’escenificació d’uns rituals màgics a la platja amb la participació del públic i un bany nocturn.

L’accés al Nomad Festival serà gratuït i cada dia es faran activitats que complementaran l’ambient de les parades. Entre les propostes previstes hi ha una festa de l’escuma, l’actuació del grup de tribut al pop rock ‘Mala Vida’ i del grup Two Sistas, que fan versions de funk, soul, pop i reggae de temes dels 80’s fins a l’actualitat, una sessió de dj., tallers de construcció amb peces de lego, de titelles de llaminadures i maquillatge, exhibició de biodansa i el festival es clourà amb una flashmob.

Podeu trobar més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.