Avui comença el període de matriculació pel curs 2017-2018 als centres educatius de Castell-Platja d’Aro

Les famílies poden formalitzar la matricula fins divendres

Aquest matí s’ha obert el període de matriculació dels alumnes preinscrits amb plaça assignada al segon cicle d’educació infantil, d’educació primària i 1r d’ESO. Les famílies que han de formalitzar la matrícula al centre educatiu assignat, han de portar l’original i fotocòpia de la pàgina del llibre de salut on figuren les vacunes que ha rebut l’infant així com dues fotografies (pels alumnes d’educació infantil) o una fotografia (pels d’educació primària). El període per confirmar la matrícula s’allargarà fins divendres.

A l’Escola Els Estanys, es pot tramitar la matrícula a la secretaria del centre, avui, dimecres i divendres, de 9 h a 11 h, i dimarts i dijous, de 12 h a 14 h.

A l’Escola Fanals, durant aquesta setmana, han organitzat un calendari de trobades i entrevistes amb les famílies dels nens i nenes admesos.

A l’Escola Vall d’Aro, atenen a les famílies cada dia de 9 h a 13 h.

En els pròxims dies, en funció del centre, també estan previstes diferents trobades amb les famílies per explicar-los com serà el nou curs.

Afegir que els alumnes, amb plaça assignada, a 2n, 3r i 4t d’ESO podran tramitar la matrícula del 26 al 30 de juny. I els alumnes d’ESO pendents de l’avaluació de setembre, hauran de fer el tràmit del 6 al 8 de setembre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.