La 37a Festa d’homenatge a la vellesa que es farà diumenge donarà el tret de sortida a la quinzena Gent Gran, Gent Activa!, de Castell-Platja d’Aro

Del 28 de maig fins al 10 de juny s’han programat una quinzena d’activitats destinades a aquest col.lectiu

Avui és l’últim dia perquè les persones majors de 65 anys empadronades al municipi que volen assistir al dinar de la Festa d’homenatge a la vellesa puguin recollir les seves invitacions al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i el Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro. Els acompanyants que vulguin assistir al dinar hauran de comprar el seu tiquet que val 30 euros.

La festa de diumenge és l’acte principal de la quinzena Gent Gran, Gent Activa! Començarà a les 10.30 h amb una missa i continuarà a partir de les 13.30 h a l’Hotel-Restaurant La Terrassa de Platja d’Aro amb el tradicional dinar que inclou uns parlaments institucionals, la tallada del pastís a càrrec de l’home i la dona més grans que assisteixen a la celebració, l’homenatge especial a les persones que aquest any fan 85 anys i una menció a la persona més gran del municipi. La jornada s’acabarà amb un ball amb música en viu.

A més, fins al 10 de juny, també es faran tallers, sessions de reflexologia podal, itineraris saludables, un cinefòrum, concerts i balls, un campionat de dominó o la 2a edició de la Fira Intergeneracional. Podeu consultar tota la programació aquí.

L’Ajuntament també ofereix un servei de transport per a les persones que tinguin problemes de mobilitat per assistit a tots els actes. El servei s’ha de demanar al Punt de Trobada de Gent Gran o al Centre Cívic Vicenç Bou.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.