El Parc d’Aventura més gran de l’Estat obre les seves portes a Platja d’Aro

 

Costa Brava Parc d’Aventura Platja d’Aro ocupa més de 5 hectàrees i està situat al Bosc del Mas Candell, en direcció al càmping i complex esportiu Riembau.

Aquesta tarda s’ha fet la inauguració del Costa Brava Parc d’Aventura Platja d’Aro, el parc d’aventura més gran de l’Estat. Els seus responsables han destacat que s’ha fet un gran esforç perquè totes les activitats estiguin completament integrades en el bosc i s’ha donat màxima prioritat a la seguretat amb l’ús de mosquetons intel.ligents. Des de l’Ajuntament han agraït l’aposta que han fet els gestors del parc per instal.lar-lo al municipi.

Un bosc mediterrani centenari amb aventures per a totes les edats

El parc té una superfície de 5 hectàrees i ofereix més de 120 jocs, 9 circuits acrobàtics a dalt dels arbres amb diferents graus de dificultat (que han batejat amb noms d’espais emblemàtics de la Costa Brava), un salt al buit de 13 metres d’altura per treure tota l’adrenalina i 1.500 metres quadrats de tirolines, lianes, ponts, gronxadors, túnels i passarel.les.

IMG_2990

Es tracta d’un parc familiar a l’abast de tothom on hi ha activitats per a infants (a partir de 3 anys), joves i adults. El parc també ofereix altres serveis com ara un bar, una àrea de pícnic, banys i dutxes, pàrquing de bicicletes i 40 places d’aparcament per a cotxes i busos. Les instal.lacions es regeixen per unes estrictes normatives europees de seguretat i una gestió respectuosa amb l’entorn natural.

La posada en marxa del parc ha comportat la creació d’una quinzena de llocs de treball i esperen superar els 15.000 visitants anuals.

De maig a mitjans setembre obren cada dia i la resta de l’any, només els caps de setmana i sota petició de grups, períodes vacacionals o festius. A l’estiu, a més, oferiran experiències nocturnes. Podeu trobar més informació sobre les activitats, serveis i horaris al web del parc.

IMG_2989

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

3 Replies to “El Parc d’Aventura més gran de l’Estat obre les seves portes a Platja d’Aro”

  1. ¿La normativa de seguridad europea, no contempla la instalacion de colchonetas en los arboles donde estan las plataformas de recepcion de los usuarios de las tirolinas, para amortiguar los posibles golpes en la espalda si te das la vuelta involuntariamente en el aire? Esta tarde a mi hija le ha pasado. En otros parques de aventura, los tienen instalados, y no son tan importantes. Es una negligencia grave que puede traer muy malas consecuencias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.