Més de 80 submarinistes voluntaris recuperen 500 quilos d’escombraries i objectes del fons marí de Castell-Platja d’Aro

La neteja marina del municipi es va celebrar ahir durant el matí

Moltes llaunes i plàstics o un carro de la compra són algunes de les deixalles i objectes que van recuperar la vuitantena de voluntaris d’arreu de Catalunya que ahir van participar en la neteja marina del fons marí de Platja d’Aro, que aquest cap de setmana ha arribat a la seva setzena edició.

Des de l’Ajuntament fan una lectura positiva de la quantitat extreta perquè cada any es treuen menys escombraries o un nombre similar i l’activitat permet conscienciar a la població i visitants de la necessitat de mantenir net el litoral.

Els submarinistes van sortir i arribar de la Platja de Riuet. Unes barques els van traslladar a les zones escollides i les immersions es van allargar una hora i mitja. La neteja es va cloure amb el tradicional popular per als participants.

Els joves també s’impliquen a les tasques de conscienciació

Aquest matí també es fa la Descoberta del Fons Marí, una activitat adreçada als alumnes de 6è de primària. A banda de navegar a bord d’una embarcació per conèixer el litoral de la població també fan una descoberta de la fautna i flora del fons marí a Sa Conca.

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.