La gala Miss World Spain 2017 se celebrarà a Platja d’Aro després de l’estiu

Ara fa un any, el municipi també va acollir la gala de Míster Internacional Spain

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha signat un conveni de col.laboració i patrocini amb l’organització de Miss World Spai i Alegria Hotels per acollir el certamen de bellesa. La gran gala final se celebrarà el 16 de setembre al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, d’on sortirà la representant espanyola al concurs mundial, i en els dies previs les 52 candidates (una per província) participaran a diferents activitats i sessions fotogràfiques a la població. La guanyadora que surti de la gala de Platja d’Aro representarà a l’Estat Espanyol al certamen Miss Internacional 2017 que se celebrarà a Tòquio el 14 de novembre.

Els més guapos també es van citar a Platja d’Aro

El mes de maig de l’any passat, el municipi també va acollir, durant una setmana, els candidats de Míster Internacional Spain, el concurs de bellesa masculina més important de l’Estat i que per primera vegada se celebrava a Catalunya. Els 48 candidats van participar en un extens programa d’activitats socials, esportives, desfilades i sessions fotografies que va culminar el 28 de maig de l’any passat amb la gala final.

14f81212e0dc74ce5ee4eab8bf738afb_XL (1)_opt
Els candidats a Míster Internacional Spain 2016 amb les autoritats locals

Pel consistori platjarenc, l’objectiu d’acollir aquests certàmens, és donar a conèixer el municipi a nous mercats i públics, gràcies al ressò que fan d’aquests esdeveniments les cadenes de televisió i xarxes socials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.