La temporada de bany a Castell-Platja d’Aro començarà el primer cap de setmana de juny i també s’allargarà més dies al setembre

El servei de Salvament i Socorrisme no s’activarà fins al segon cap de setmana de juny

Els banyistes que s’acostin a la Platja Gran, Cala Rovira i Cala Sa Conca de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró el primer cap de setmana de juny ja podran gaudir de tots els serveis com ara dutxes, rentapeus, banys, passarel.les, senyalització i balises (també a la resta de cales), entre altres serveis, llevat del servei de Salvament i Socorrisme que es posarà en marxa el segon cap de setmana de juny.

El regidor de Serveis, Antoni Botellé, ha explicat que la nova concessió del servei preveia activar el servei de Salvament i Socorrisme a partir el primer cap de setmana de juny. Però una de les empreses que es va presentar al concurs ha presentat un recurs especial en contra d’algun aspecte de la plica i, aquest fet, obligarà a l’Ajuntament a fer una pròrroga excepcional a l’empresa que havia gestionat el servei els darrers anys. El regidor lamenta que el recurs hagi bloquejat la implantació de la nova concessió i això afecti el començament de la temporada de bany i la qualitat que vol oferir el municipi als residents i visitants des del primer dia de la temporada de bany.

Aquest contratemps no afectarà la resta de serveis que estaran disponibles a partir del 3 de juny i fins al 24 de setembre. El servei de Salvament i Socorrisme, mentre no es resolgui el recurs, estarà operatiu del 15 de juny al 15 de setembre. Si el recurs es resol favorablement durant l’estiu i pot entrar en vigor la nova concessió, Proactiva podrà allargar el servei fins al diumenge 24 de setembre, quan es tancarà la temporada de bany.

L’ampliació de les dates de la temporada de bany es va començar a implantar l’any passat perquè s’ha comprovat que a principi de juny i a finals de setembre l’afluència de banyistes ja és alta.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.