Més de 70 concerts ompliran l’agenda musical de Castell-Platja d’Aro fins a la tardor dins la programació d’Estereofònics 2017

Aquest migdia s’ha presentat tota l’oferta de festivals i actuacions musicals

Des d’aquest cap de setmana i fins a mitjans octubre, Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró s’ompliran de festivals i propostes musicals. Aquest migdia s’ha presentat a Platja d’Aro la programació d’Estereofònics 2017, la marca que des de l’any 2015 aplega tota l’oferta de festivals musicals del municipi com la Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar (Xalaro), les Nits de Jazz, el Cicle de sardanes i havaneres, el Festival Internacional de Música de S’Agaró, les Festes Majors, Festisurf Costa Brava, el Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava i Desemboca Rock’n’Roll Festival. Tota la programació al web d’Estereofònics. També s’han editat 16.000 exemplars de l’agenda musical.

Durant 140 dies nombrosos espais de la població esdevindran l’escenari d’una ampli ventall de propostes per a tots els gustos i edats. El tret de sortida es donarà aquest dissabte a la tarda, tal com ús avançàvem ahir, amb un tastet de la majoria d’estils que sonaran fins a la tardor. Podeu consultar la notícia aquí.

Durant la presentació, la regidora de Turisme, Imma Gelabert, ha explicat que des la primera edició d’Estereofònics, l’esdeveniment està permanent creixent i ha passat d’una cinquantena de propostes de l’any 2015 a la vuitantena d’enguany.  També ha anunciat la creació d’un nou cicle de conferències i concerts de petit format a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro que es prolongarà durant el mes de juny amb la participació de reconegudes personalitats del món de la música i grups musicals destacats.

Dàmaris Gelabert torna a Xalaro, la Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar

Els dies 17 i 18 de juny, la Platja Gran (a l’altura del Cavall Bernat) i el Passeig Marítim acolliran Xalaro, la Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar. A partir de les sis de la tarda hi haurà les actuacions de El Pot Petit, Black Music Big Band & Brodas Bros Junior, Dàmaris Gelabert amb la banda i Orchestra Fireluche. Tots els espectacles seran gratuïts.

Les Nits de Jazz més aclamades de la Costa Brava celebren 20 anys

Del 30 de juny a l’1 de setembre, el Cavall Bernat i la Masia Bas de Platja d’Aro i la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro seran privilegiats testimonis, un any més, de les Nits de Jazz, que apleguen milers d’espectadors a cada concert. El concert inaugural es farà a la Masia Bas de Platja d’Aro i el concert de clausura a Castell d’Aro. La resta se celebraran a la Platja Gran, davant del Cavall Bernat.

Enguany actuaran, per aquest ordre, les formacions Nova Quartet (Senzillesa i sensibilitat musical), The Legendary Jazz Orquestra (Duke Ellington vs. Count Basie), Stefano Palatchi in Swing (una veu poderosa, profunda i de gran noblesa), Marco Mezquida Trio (una formació potent i emocionant, rica en matisos i estils), Anthony Strong (una superestrella del jazz al Regne Unit), Barcelona Gospel Messengers featuring Lurine Cato (sota la direcció de Ramón Escalé), Cotton Club Big Band (de Hollywood a Broadway), Anna Luna Quintet (20 anys de jazz), The French Swing All-Stars (quintet format per grans musics de swing francesos) i Sloppy Beats (ritmes funk combinats amb harmonies de jazz).

Un racó per la tradició al Cicle de Sardanes i Havaneres

La 35a edició de la Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna al Cavall Bernat que tindrà lloc el 8 de juliol, amb les actuacions de Les Anxovetes, Bergantí & Els Cremats, donarà el tret de sortida al Cicle de Sardanes i Havaneres que inclou una desena d’audicions i concerts que sonaran als tres nuclis. El cicle s’allargarà fins al 26 d’agost i entre les formacions convidades hi ha Port Bo, Els Pescadors de l’Escala o la Cobla Ciutat de Girona.

Música clàssica en majúscules a S’Agaró

L’Associació Pau Casals, un any més, organitza a l’Església de l’Esperança de S’Agaró, el Festival Internacional de Música de S’Agaró. En total s’han programat 10 concerts entre el 15 de juliol i el 14 d’octubre. El preu de les entrades oscil.la entre els 18 i 24 euros. Entre les formacions convidades hi ha Agnès Pyka & Laurent Wagschal, Händel Festival Orchestra, Pierre-Laurent Boucharlat i De Ritis, D’Antonio & De Amicis. Podeu consultar tota la programació aquí.

Platja d’Aro repeteix com a seu del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

Dins del calendari del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava s’han programat un parell de concerts, durant el mes d’agost, a dues esglésies de Platja d’Aro (Santa Maria i Fanals). Actuaran Maurizio di Fulvio i Duo de No!

Festisurf Costa Brava i Desemboca Rock’n’Roll Festival, dos tsunamis musicals al juliol i setembre

El festival Festisurf se celebrà el 23 de setembre a la Platja de Riuet de Platja d’Aro i el festival Desemboca Rock’n’Roll Festival, del 21 al 23 de juliol, a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro.

Al Desemboca estan confirmades les actuacions de Biznaga, Los Bengala, LOS CHICOS, King Salami and the Cumberland 3, Los Wallas, Dinamita Brother, Fetus, Thee Grandaddies i The Flat Pack. Tots els concerts seran gratuïts i també es farà un parell de sessions vermut. Al Festisurf està confirmada la presència dels The Phantom Surfers , MFC Chicken, The Fuzillis i Los Tiki Phantoms. L’entrada també serà gratuïta.

Molta música en directe a les Festes Majors de Platja d’Aro i Castell d’Aro

La Festa Major de Platja d’Aro a l’agost i la Festa Major de Castell d’Aro al setembre, juntes, sumen una notable oferta musical.

Cal destacar, a la Festa Major de Platja d’Aro, les actuacions de Manel Fuentes & The Spring’s Team amb un sentit homenatge a Bruce Springsteen, La Loca Histeria (Premi ARC 2015 al millor grup de versions), l’Orquestra Els Montgrins i Jordi Tonietti & The Bus Band. A la Festa Major de Castell d’Aro hi actuaran l’Orquestra Selvatana, Hotel Cochambre (el grup número 1 dels grups de versions), Miquel del Roig (un músic genuí i irrepetible dins del panorama musical), el grup d’havaneres Peix Fregit i Orquestra Maribel.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.